divendres, de maig 25, 2007

De les condicions de Google a la combinació de colors

Doncs bé, llegint-me les condicions del servei de google (què dur que deu ser ser abogat) per tal d'enllestir tot això del blog, resulta que en una de les disposicions generals, diu el següent:
20.7 Las Condiciones, y su relación con Google con arreglo a las Condiciones, se regirá por las leyes de Inglaterra. Ud. y Google aceptan someterse a la jurisdicción exclusiva de los tribunales de Inglaterra para resolver cualquier cuestión jurídica en relación con las Condiciones. Sin perjuicio de lo anterior, Ud. acepta que Google podrá solicitar la adopción de medidas cautelares (u otras medidas equivalentes de carácter urgente) en cualquier jurisdicción.
I jo em pregunto què coi hi pinta en tot això Anglaterra, per tal d'establir el marc legal en la meva relació amb Google. Ja sabia que els headquarters de Google a Europa estan a Irlanda, però perquè entra aqui Anglaterra?? Bé, si algú sap alguna cosa que ho comenti, perquè jo m'he quedat força sorprès.


Bé, canvio de tema, doncs suposo que us preguntareu el perquè del títol si només haig de parlar de qüestions no-interessants com l'anterior. El fet és que avui, mentre pujava cap a la FIB venint del metro, amb tot això del blog al cap, he vist en el pàrking de motos de davant d'econòmiques una noia.

I direu quina novetat! És veritat, però el fet que m'ha impactat i pel qual us escric és la seva indumentària. Es veia una noia benestant, amb la seva motocicleta scoopy (segur que qui va posar el nom no era català), bé, la típica que podem veure cada dia quan fem el mateix recorregut. La gràcia està no en ser fashion, si no en saber-ho ser: portava el casc, el jersei i les converse all-star roses, tot a conjunt!

Per respecte no me n'he rigut a la cara, però clar, quan un que no es sap combinar la roba es troba davant d'un panorama així, ja m'entendreu que costa lo seu!!


Doncs bé, si no veieu la relació entre una cosa i l'altra, no patiu, diria que així a simple vista no n'hi ha, però com són coses que m'han passat molt recentment i no tenia ganes d'escriure dos posts diferents, doncs au! I que coi, així podeu comentar les dues coses alhora..

5 comentaris:

  1. xD
    Jo no hi veig la relació entre la combinació de colors i les normes de Google.
    Però si que puc dir que la noia aquesta jo també la vaig veure un dia, i la veritat és que em va sorprendre també molt.

    salut!

    ResponElimina
  2. Jo no se de que va tot aixo, pq he vist que el post es massa llarg i no puc possar-li mes atencio, sigui que em dona una miqueta igual, jeje. El meu comentari es nomes per donar constancia de que he mirat la blog, jeje!!!

    ResponElimina
  3. Bones, m'alegro que al final t'hagis animat i hagis fet el blog. M'alegro que la teva afició t'hagi ajudat a tirar endavant el teu projecte.
    I d'això dels corlors, no se que dir, però si que et puc dir és que a barcelona hi ha gent molt rara.

    ResponElimina
  4. Quina colla de desgraciats... tots fent campanya pel blog den miki i ara dieu com si res que us costa un esforç entrar aqui!?!?!?!?

    De la noia.. no en puc aportar informació però em sembla que el fet que els senyors de google es vulguin regir pel marc legal d'anglaterra és només una questió de marketing. És el lloc web més itnernacional del mon, podrien triar qualsevol pais, però quin és el més famos per tradició democratica i separacio de poders sinó anglaterra?

    ResponElimina