dimecres, de juliol 04, 2007

As-salaam-alaykum

Avui pel que fa a tocar llengües que no conec (no, no va d'enrotllar-se amb desconeguts/des) us presento l'àrab. Segons sembla, aquesta frase que tothom sap dir, significa "que la pau sigui amb tu".

I us preguntareu...a què vé lo de l'àrab?

Doncs resulta que tinc dos coneguts que si estan passant una temporadeta fent tasques de cooperació: el Xavi que hi va per part de TxT i el David per part de WAFAE. Espero que puguin seguir llegint de tant en tant el bloc, tot i que al ritme que vaig penjant entrades, tampoc es perden massa...

Bé, d'aquesta manera, vull dedicar aquesta entrada a lloar la tasca que tant un com l'altre, com milers de persones més, realitzen en molts països subdesenvolupats. Gent que es passa les vacances treballant en països on a vegades les tecnologies de la informació no són allò més urgent ni més necessari, però que realitzen una tasca absolutament lloable i remarcable en tot allò que poden, i quan és possible, apropant més allò que a nosaltres ens és més proper com són les TIC.

Això suposa una gran experiència tant pels cooperants com per la gent d'allà. De totes maneres aquest punt li deixaré comentar amb més profunditat al Jordi (t'animes?), que va estar a Burkina Fasso el febrer passat, i al Pep, tot un expert (ara ja de manera oficial) en temes d'impacte i implantació de les TIC i també en l'àmbit de la sostenibilitat.

Bé doncs, espero que tingueu una molt bona experiència, tant personal com de treball, i que en la mesura del possible deixeu un comentari fent-ne cinc cèntims (mireu si us demano poc!).

Apa, doncs, Ma'as-salama! (Adéu!)

1 comentari:

  1. Azuul
    (hola en amazigh-berber)
    labas?
    (com esteu?)

    avui, he entrat a llegir el teu blog i ja veus quina casualitat,
    demà començo a fer uns cursets sobre informàtica bàsica i com fer blogs a la gent d'aquí.

    estic en un poble de fang, són agricultors, tot i això la gent fa servir molt el messenger i l'skype, utilitzen internet només com a telèfon,
    a part d'això no toquen res més de l'ordinador.

    estic intentant aprendre el berber, no és fàcil, l'arab el deixo a part, tota la gent amb la que estic és berber

    fins aviat!!!!!

    ResponElimina