dilluns, d’agost 27, 2007

Tornem a la feina!

Bé, després d'una llarga ausència, i ara que ja disposo d'un equipament més adequat, vull reprendre l'activitat del blog, ja que ho havia deixat bastant apartat...(em sap greu).

Tot i això, sembla ser que he perdut una mica la pràctica, així que em permetreu que per agafar el ritme us expliqui una mica que ha estat de mi aquest temps:

bàsicament matins de treball i tardes de sol i piscina.

Ja sé que pot semblar poca cosa, però bé, encara queda temps per viure noves experiències, especialment la setmana que vé, que estaré d'enviat especial a Madrid!

A més, aquestes coses senzilles, a vegades et permeten apreciar millor coses que amb la rutina diària dels estudis i la feina poden passar desapercebudes... des d'aquí, demano una reflexió i un sentiment d'agraiment per la migdiada, per les "tumbones" de les terrasses, la remor de les onades, les sortides de sol a la platja...i tantes altres petites coses.

Que hagueu gaudit del vostre temps!

5 comentaris:

  1. Miquel! ja trobàvem a faltar els teus escrits! espero que tantes tombones i piscines no afectin massa els teus escrits, jo personalment vull més recomanacions de llibres que ja estic per acabar marte verde!

    ResponElimina
  2. Ei miki doncs si! Es trobava a faltar una mica d'escriptura teva. A veure si amb l'inici del curs "escolar" tornes a ser aquell bloguejador de cuidado!

    ResponElimina
  3. això espero!!

    tot i que molt em "temo" que el meu calendari escolar començarà un pèl més tard aquest quatri...segons sembla, al màster comencem a l'octubre!!

    :P

    ResponElimina
  4. Aix Cuqui....

    No només has tingut matins de treball i tardes de sol i piscina...Has fet més cosetes!!! jeje

    Bé, ens veiem aquesta tarda. No crec que hi hagi massa sol, xq està plovent, però tu segur que el voldras tirar de cap a la piscina igualment!!

    Tq

    ResponElimina
  5. Miki!

    Ja veus, jo des de la feina anava consultant el blog a veure si ens sorprenies amb algun nou post.

    Bé ja vas veure que al final no m'he fet un blog, però si un fotolog, ja és alguna cosa.

    Doncs aprofita el sol i la platja, que ja s'acaba! I a l'Octubre ens veiem cara a cara amb un nº5 i un nº1 de la FIB, i amb unes quantes manilles per cap :P

    ResponElimina