dimecres, de febrer 06, 2008

Potenciar el futur

Com es podria potenciar la innovació i la creativitat en la facultat (més enllà de les mesures que ja es puguin estar aplicant a tal efecte, com ara Programa Innova i demés..)?

Una bona idea seria donar via lliure als alumnes per tal que, tal i com es fa en empreses com ara Google, deixar part del temps de treball per a projectes propis.

En un àmbit com el de la facultat, això es podria donar per l'estil d'assignatures de lliure elecció, on els alumnes desenvolupessin aquelles idees boges que a tots ens han rondat el cap alguna vegada que altra.

Tots sabem que amb les ALE's, el més important no és la nota, i que sovint intentem no dedicar-hi massa feina, però segur que no hi hauria gent interessada en fer alguna cosa així?

Salut!


PS: amb la col·laboració intel·lectual inestimable d'en Pep (que si tingués blog li afegiria un link i quedaria més maco i tal ;) )

1 comentari:

  1. Ep miki, bona reflexió, m'agrada veure com treus suc de les nostres converses ;). Vinga que el blog no pari que encara que no ho sembli tens els teus incondicionals.

    ResponElimina