dimarts, de març 11, 2008

A "toro pasao"

Un cop passada la tempesta terrorista, la tempesta "papanatista" i la tempesta electoral, aquestes han estat una de les poques eleccions que recordi on no tothom ha guanyat. Sorpresa!

Per fi alguns tenen l'honradesa de veure les coses com les veu la gent normal i tenen la humilitat de reconèixer la derrota. Una derrota clara, però que en el fons ho és de tot el país.

El descens del vot nacionalista en favor del PSC és una molt mala notícia per Catalunya. Perquè per molt que ens vulguin vendre la moto de que si la Catalunya optimista, que si ara més que mai Catalunya comptarà, etc. el fet és que ens la fotran "doblá", com deia aquella, qui per cert ha estat més castigada en la seva pròpia terra que aquí, seu de les seves últimes malifetes.

L'electorat, segons sembla, ha escollit diàleg enfront la crispació. Jo crec que més que diàleg és entabanament, moltes promeses i després res.

Hi ha altres formes de fer front a la "turba imbécil". Altres formes que haguessin donat més poder i més beneficis a Catalunya. El vot útil no sempre és tan útil.

Espero que tot es desenvolupi favorablement als interessos del país, espero haver-me equivocat en les meves apreciacions.

2 comentaris:

  1. Bones!!

    Gràcies pel comentari sobre les fotos de Grècia!! I no cal que et disculpis home, que jo al teu escric poquet.
    jeje

    Des de diumenge que he decidit no parlar de política. Quina ràbia!! Bueno faig una excepció.

    Tan covards són els catalans que per por de que tornés el PP han fet vot útil? Votants d'ICV o Esquerra han fet vot útil? Vot útil a un partit que va passar el sedàs a un Estatut, o que ha fet cacicades com les de FRESNO per a que no hi hagués selecció catalana d'hoquei? No ha passat res amb aquest magnífic mes de novembre amb la RENFE? És conegut que el govern espanyol té clàusules amb companyies aèries per a que Barcelona no tingui vols importants. Detencions a suposats islamistes paquistanesos que poques setmanes més tard han anat sortint. Posar a la llista de més buscats a dos suposats membres d'ETA i misteriosament ser detinguts una setmana abans de les eleccions i al cap de dos dies al carrer sense càrrecs. Un partit que paga traductors per fer webs oficials en valencià i també en català. Els papers de Salamanca on són? I el dret a l'autodeterminació del Sàhara? I els republicans del PSOE on estan? Algun dia ens hauríem de plantejar fer un referèndum per decidir si tenir rei, no? I un llarg etc...
    Cap canvi en el model d'Espanya en aquests 4 anys i amb les eleccions els hi hem donat més motius per no canviar res. Ja n'estem contents ....

    Si algú hagués estat fora uns anys i li preguntéssim que qui va fer això tothom diria el PP.

    Tanta por feia el pp? Jo crec que les diferències no són massa grans. I encara hem d'estar contents que no han obtingut majoria absoluta perquè això hagués estat Aznar 2.0.


    Buf quin rollo ....

    ejje ens veiem.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord David, espero que no en patim masses conseqüències de tot això.

    Les teves aportacions són sempre ben rebudes!

    ResponElimina