dimecres, d’abril 02, 2008

La feina no em deixa escriure

Doncs no es pot dir que de manera literal, però si que bastant figurada, ja que m'han carregat bastant de feina i la veritat és que vaig que no dono massa a l'abast.

Així que només escric per que si algú entra (sembla mentida, però de tant en tant sé que hi ha gent que entra al blog, la qual cosa em posa molt content!) que vegi que actualitzo una mica de tant en tant, quan les obligacions m'ho permeten.

Cada vegada costa més trobar el moment per explicar cosetes personals, altres de no-personals, divertides o curioses, però últimament tampoc en visc tantes. Per altra banda, si heu anat seguint una mica el bloc sabeu més o menys quin peu calço en molts assumptes que tot i que la actualitat porti, jo no comento.

Es produeixen canvis interessants a la feina, però potser ho deixarem per explicar-ho una mica més endavant, a mantenir l'intriga ;)

Doncs això, que no penseu que el blog és mort, però últimament, anem escassos de temps i d'idees.

Espero solucionar-ho amb èxit!

Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the DVD e CD, I hope you enjoy. The address is http://dvd-e-cd.blogspot.com. A hug.

    ResponElimina
  2. sembla que m'han fet mig spam al bloc. pocs visitants que hi ha i encara en volen treure profit...en fi!

    ResponElimina