dijous, de juny 07, 2007

Xibeca, esperit competitiu!

a petició del capità-entrenador-porter-5è o 6è golejador de l'equip en Xavi (alias FonQ).

M'ha demanat expressament que dediqués un post a Xibeca.

Xibeca, a part de ser la benzina de les nostres festes, és el nom de l'equip de futbol sala que formem la tropa de la FIB. Fins ara les nostres actuacions havien passat força desapercebudes, guanyant algun partit per temporada (normalment quan no es presentaven els rivals) a la lliga externa de la UPC, és a dir, jugant-nos la pell contra telecos, matemàtics, caminerus, industrials i altres "hordas bárbaras" que corren per BCN.

Havíem fet també una incursió a la lliga interna de la FIB (jugant derbis cada jornada, amb els típics que et cauen malament a classe...molt divertit xD) però tampoc no vam tenir massa sort, fins i tot els de "Al fons a la dreta" ens van guanyar...

Aquesta temporada, però, tot ha canviat!! No sé si serà per la meva samarreta del Nàstic o perquè, però aquesta tempora ens hem sortit, hem guanyat tots els partits menys dos, un empat a 8 contra el primer (el partit més emocionant de la lliga sens dubte, busqueu-lo pel YouTube o algo, a vere si sortim) i una derrota contra els tercers...quina ràbia!!

En resum, que volieu un post sobre Xibeca i ja el teniu! Ara només ens queda gaudir de la recompensa que ens ofereix el nostre no-sponsor.

PS: felicito des d'aquí a tots els companys de Xibeca i als fitxatges d'última hora que hem anat fent al llarg de la temporada!! Sou els millors!!

1 comentari:

  1. Genial! per l'any vinent proposo nomenar-te reporter de l'equip!
    Ara.. vigila que si sempre fas el que demanem.. començarem amb 5 eurets i acabarem amb ...

    ResponElimina