divendres, de setembre 07, 2007

El propòsit d'aquest curs

Bé, oficialment des d'ahir, ja sóc alumne del màster d'IA a la FIB, tot i que encara falta pagar la matrícula...quin mal! Si bé és cert que en altres màsters no públics el preu de la matrícula és molt més elevat, pel que estàvem acostumats a la FIB, cou una mica.

Doncs així aquest curs ens centrarem, juntament amb destacades ments de la FIB (on destaca el Sr.Martorell) a deixar el llistó ben alt en el màster, i d'aquí a final de curs ja es veurà com anem!

Les assignatures que he matriculat són les dues disponibles sobre agents, les dues disponibles sobre llenguatge natural i també mineria de dades. D'aquesta manera m'ha quedat un horari fantàstic: de dilluns a divendres, de 10 a 14h. Això és millor que Fase Selectiva!

Pel que sembla, s'havien escampat rumors sobre la meva condició de ser acceptat al màster, però, per aclarir-ho, dir que en la llista de convocats hi havia un error tipogràfic.

Bé, per acabar, només dir que això de fer el màster és un xollo ja que tenim vacances fins l'1 d'octubre, així que encara tenim temps per fer una mica el gandul!

Ja aniré explicant alguna cosa més...

1 comentari:

  1. L'enhorabona per la matriculació.
    Esperem que aquest màster ens ompli de plaers intel·lectuals.

    ResponElimina