dilluns, d’octubre 01, 2007

starting master...please wait

1 d'octubre, la data prèviament establerta per l'inici del que serà la meva ocupació durant aquest any acadèmic: el màster en IA.

Així doncs hem començat el màster presentant un parell d'assignatures i també coneixent una mica els nous companys. Hi ha dos fets principals que m'han sorprès:
  1. La, per mi, notable afluència d'alumnes (érem uns 13-15 a la primera i uns 17 a la segona), ja que pensava que seriem molta menys gent. Falta esperar també a la resta de cursos, però vaja, vist lo vist, cal esperar quelcom semblant.
  2. La variabilitat en la procedència (el background) dels alumnes. Tot i que domina el perfil de FIBer que apunt d'acabar la carrera decideix estalviar-se el PFC cursant el màster (perfil que també comparteixo), hi ha també un grup important de gent de la URL-LaSalle, i també casos més exòtics com ara un llicenciat en ambientals a Salamanca, un doctorand de psiquiatria, un llicenciat matemàtic a la recerca de sortides pràctiques, etc..
Pel que fa als professors, els que hem tingut avui tenen com a factors comuns que són força joves i que han realitzat alguna estada prolongada a l'estranger, principalment en tasques de recerca.

De moment les classes han estat força introductòries i bastant basades en transparències, però la idea és fer-les una mica més interactives.

En posteriors entrades, ja us aniré explicant més coses del màster i de l'experiència, però tampoc vull fer res massa detallat, per no fer-me massa pesat, simplement a títol informatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada