dimecres, d’octubre 17, 2007

Una hora i mitja

Aquest és el retràs que hem patit avui els soferts usuaris de renfe, que sortint a les 8:00 del matí de Torredembarra, bé, aleshores ja portava 10 minuts de retràs, hem arribat a les 10:30 a Sants-Estació.

Un cop més, la manca d'informació marca l'incident. Després de portar 20 minuts aturats a l'estació de Gavà, ens diuen per megafonia que encara haurem d'estar uns 20 minuts més, aproximadament. Aquests 20 minuts es converteixen fàcilment en mitja hora. Posteriorment una altra llarga espera a l'estació de Bellvitge es salda sense cap intent de comunicació per part de renfe. Per sort, en ambdues parades, s'han pogut obrir les portes del tren i la gent que ho ha cregut oportú ha sortit a estirar les cames, fer un cigarret, etc, fet que suposo ha rebaixat el nivell de tensió al vagó.

El problema és que no és quelcom puntual, la mitja de restrassos no crec que baixi de 15 minuts. La solució no és aixecar-se abans i agafar el tren anterior, perquè molta de la gent que som usuaris de renfe, ja som previsors en aquest sentit i agafem el tren abans del que hauriem d'agafar. Però ni així. Una possible solució per aquells dies que no et puguis permetre arribar tard (una reunió important, un examen, etc.), seria quedar-se a dormir directament a barcelona, per tal d'evitar que et puguin esgarrar el dia ja de bon matí.

En fi, com sembla que només existeixi rodalies renfe, la gent de mitja distància estem completament oblidats i a nosaltres no ens tornen els diners del bitllet, com se suposa que si fan a la gent de rodalies.

Per acabar-ho d'adobar, quan ja arribava una hora tard a classe, arribo i resulta que la porta de l'aula està tancada. No hi ha cap indicació a la porta. Així que em dirigeixo als ordinadors, per mirar que no haguéssin enviat un correu o posat un avís al web. Doncs tampoc, el màster està resultant un pel mal organitzat de moment. Per sort no tant com la renfe...

Paciència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada