dimecres, de juny 04, 2008

Simulacions

L'altre dia no vaig recordar que també participo, dins del ritme frenètic de novetats dels últims temps, en un projecte de simulació empresarial a càrrec d'INSEAD, per que ens entenguem, un ESADE a la francesa.

Sembla ser que el meu cap té bastants contactes en aquests àmbits i ens ha animat a participar, amb l'esperança que no ens tregui més d'uns 5 minutets diaris, que són els que perdria de totes maneres amb hattricks, ogames, ikariams i demés...

La simulació en si, EagleRacing Simulation, tracta la presa de decisions en entorns altament competitius i per a tal efecte, pren com a rerefons un equip de carreres automobilístiques. De moment estem repartits en equips, amb gent principalment de l'INSEAD (que no francesos) i també crec que d'una altra escola d'Atenes.

Com compendreu, el que té menys idea de qualsevol cosa relacionada amb el món empresarial sóc jo, però sort que vaig fer PDGPE a la FIB :P Faig broma, de moment no es nota massa que sóc un novato en aquestes arts.

Les decisions que hem pres fins al moment són escollir entre dos main sponsors per l'equip (quan el que donava més diners estava suposadament implicat en assumptes foscos relacionats amb el tràfic d'armes) i prendre una decisió que restés autoritat a l'enginyer en cap de l'equip, així que tant el rol que prenem dins l'organització de l'equip com l'àmbit de les nostres decisions va variant al llarg dels diferents episodis, cosa que el fa bastant divertit.

Bé, ja veieu que m'ho passo bé, encara que no estigui físicament per la FIB.

P.S. definitivament s'han acomplert les pitjors expectatives i a la llista de joguines dels últims temps hi hauré d'afegir el Flash :) quin remei!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada