dijous, de setembre 27, 2007

Marató de Lost

M'ha arribat a la bústia electrònica un correu de la gent d'fnac. Val a dir que no compro mai res del que m'ofereixen per ser-ne soci, però sempre m'agrada fer una ullada a allò que envien.

En aquests correu que haureu rebut probablement alguns de vosaltres, s'anuncia amb motiu de la posada a la venda de la 3a temporada de la sèrie Lost (Perdidos) una marató de la mateixa. Bé, en realitat és una marató-concurs. El guanyador de l'esdeveniment, serà recompensat amb un viatge per a dues persones a Hawaii, escenari de la sèrie.

La idea és mirar la primera i segona temporades de la sèrie totes seguides, realitzant un màxim de 12 descansos de 10 minuts (això em recorda a les migdiades de fa anys, abans d'entrar a Àlgebra...). Lo dur és que si hi ha més d'un supervivent, es realitza una mena de trivial sobre la sèrie per veure qui guanya!! En fi, sadomasoquisme pur i dur

Per cert, a mi m'agrada força la sèrie, tot i que no l'he vist tota seguida, m'he quedat a començaments de la tercera temporada. Sé que molts de vosaltres sou uns autèntics devoradors d'aquesta sèrie, us animeu a fer quelcom semblant?

2 comentaris:

  1. Amb en quim vam dir de fer la marató de Star Wars i tragar-nos les 5 o 6 pelis que hi ha en un dia. Començar a les 6 del mató i acabar més o menys a les 3 o les 4 de la matinada del dia següent, unes 18 hores de cine.

    I como no amb totes les versions exteses de les pelis jeje

    A veure qui s'apunta

    ResponElimina
  2. jo m'apunto a tot ;)

    Lost, Star Wars,..... i el que toqui!

    ResponElimina