dijous, d’octubre 18, 2007

Black power

Mentre espero que es baixi la última versió d'Ubuntu, que mira que li està costant...us plantejo un parell de qüestions sobre el color negre i coses relacionades:
  1. L'existència d'un cercador web, que contràriament a l'omnipresent Google, té com a característica principal el fons negre. Amb això, que pot semblar una tonteria, es pretén estalviar energia mentre es realitzen les cerques rutinàries a Internet. [Nota tècnica: els monitors consumeixen molta menys energia en "pintar" la pantalla de negre que no pas de blanc] El cercador en qüestió és el Blackle.
  2. Les paraules del guanyador del Nobel de Medicina James Watson, que suggereix segons estudis en el camp de la genètica, que els negres són menys intel·ligents que els blancs. Bé, suposo que cadascú ja té la idea formada sobre tal subjecte, així que no comentaré res més al respecte, espero que compartiu la meva opinió ;)
També recomano els videos d'un professor d'antropologia a la Kansas State University a YouTube, no tenen desperdici.

Per finalitzar, i com que a segons qui li cau força aprop, una nota curiosa. S'han trobat un parell d'esquelets a les obres de plaça Lesseps (Barcelona).

Ara sí, finalment, un raig d'esperança per la resolució del conflicte Israel-Palestina: s'estan obrint vies per la possible creació d'un estat palestí.

5 comentaris:

  1. al delpremi nobel de medicina.. li van donar abans o despres del seu "gran" descobriment?

    ResponElimina
  2. segons sembla, el Nobel l'havia guanyat fa forces anys (cap als 60) per descobrir l'estructura de doble-hèllix de l'ADN.
    i les desafortunades paraules són d'aquesta setmana

    ResponElimina
  3. Ei, Miquel.

    Havia perdut de vista el teu blog i ara l'he redescobert i aficionat.

    Ah, i gràcies pel teu comentari a Ciudadano NET. Ja saps que el que hi deies és un dels meus somnis.

    Seguim en contacte.

    Pep.

    ResponElimina
  4. Això del watson es deu potser al deteriorament mental de certes persones adultes de pell blanca...

    ResponElimina
  5. Osti mira que trobar esquelets al costat de casa i saber-ho pel teu bloc.... ja veig que l'hauré de llegir més sovint...

    ResponElimina