dimarts, d’octubre 23, 2007

Repàs

Després d'uns quants dies sense actualitzar, resumeixo una mica allò que ha passat en la meva vida...
  • 1a Trobada Anual a Sant Guim de Freixenet amb el Jordi com a anfitrió principal, secundat per la formidable gent de la Segarra: Pep, Aleix i Martí. A l'espera de fotos i el blog promès, l'experiència es resumeix en festa i fred! De moment us deixo aquesta imatge, que recull tots els assistents. (la qualitat de la foto no és massa elevada...xD)
  • Catxondeo renfe vN.0 (amb N tendint a infinit). Aquests dos primers dies de la setmana està resultant força caòtic i surrealista arribar a barcelona des de les comarques tarragonines. Això, per no comentar la deixadesa a la que ens veiem abocats cada dos per tres. Sembla que només existeixin els de rodalies...sembla ser que hi ha bitllets gratis per rodalies. Per mitja distància no, no patiu! Nosaltres estem supercontents de tardar cada dia quasi el doble de lo habitual!!
  • 1a classe del màster en xinès. Durant dues hores no vaig entendre més que una paraula de cada tres. La veritat és que estava bastant desconnectat, m'havia deixat les ulleres a casa, i pràcticament no veia res de les transparències del professor. El fet que tinguéssim partit just després tampoc va ajudar a concentrar-me en excés.
  • 1a victòria de la temporada per al renovat FIB-D. La nostra nova etapa com a representants de la facultat en l'apassionant món del futbol sala universitari no podia començar millor, 4-0 als de mates, que n'aprenguin! Esperem poder mantenir el nivell.
  • 1r encostipat de la temporada. Sense comentaris.
  • Ja tinc entrada per la primera jornada de l'ArtFutura'07, aquest mateix divendres dia 26. Amb aquest magnífic cartell de conferències programades, ja us en faré cinc cèntims.

2 comentaris:

  1. Llegint això m'he sentit identificat en bastants dels punts, sobre tot
    pel que fa sant guim. Estic costipat. Pel que fa el xinés, m'has
    decepcionat, si pots tenir un interpret/traductor!!!
    salutacions desde la lluna :P

    ResponElimina
  2. Això del constipat crec que ens ho hem endut la majoria de record...
    Sort que dilluns per a passar les penes va arribar la primera victoria!

    ResponElimina