dilluns, d’abril 07, 2008

Els nous gatets

Aquestes preciositats ahir van fer un meset. El porten bé, eh?

Ara ja comencen a sortir de la caixa i fer el gamberro amunt i avall. Estan en l'etapa de lluita constant i descobriment del món, i són molt divertits de veure.

Aquests d'aquí sota són els dos rossets. El de la dreta, el mascle, és el més espavilat de tots els seus germans. Tots dos ja estan regalats. Tot i que, si es quedessin així per sempre, no em faria res quedar-me'ls tots!

Aquí sota una visió general de totes les caretes, tot i que una mica fosca, us en podeu fer a la idea. Si algú vol el negret (mascle) o la fosqueta dels ulls clars (femella) que digui alguna cosa, que de moment encara busquen amo.


2 comentaris:

  1. a mi el gatets no m'aceben de fer el pes...
    però vaig llegir freakonomics i em va entusiasmar! el recomano a tothom que tingui interes a desfer alguns mites populars i altres preguntes que potser no thas fet mai... però les respostes sempre son sorprenents!!

    Foncu

    ResponElimina
  2. no pateixis foncu, jeje, que els gatets ja estan tots regalats, així que ara, encara que t'agradessin ja no hi hauria res a fer :P

    per lo del llibre, m'agrada que et prenguis seriosament les meves recomanacions, jeje, tot i que a vegades no coincidim en algun...

    ara la cosa va per llarg, jeje, que últimament llegeixo ben poc :(

    ResponElimina