dissabte, de setembre 29, 2007

Una noche de perros

En el meu intent d'apropar-vos aquells llibres que llegeixo, aquest és el llibre que vaig acabar de llegir ahir. Està escrit per un tal Hugh Laurie, que entre d'altres coses, en la seva dil·latada carrera ha fet de Dr. House en la sèrie homònima.

El curiós no és que hagi escrit un llibre un actor, ja que en Hugh destaca per ser un artista multidisciplinar (guitarrista, escriptor, actor, motorista...) sinó que el llibre surtís pel passat Sant Jordi. De fet no és tan curiós, ja que l'editorial volia aprofitar l'incontestable èxit que té la sèrie per les nostres terres.

Però de fet el llibre està escrit força abans que pensés tan sols en House, ni tan sols crec que existís la idea: l'any 1996, amb el títol original The Gun Seller, o sigui que no s'hi han lluït amb la traducció (i com és de suposar, el títol original és molt més adient que el traduït).

El llibre en qüestió és una emocionant novela d'intriga (lo que ve sent un thriller), on un exmilitar britànic vol realitzar una bona obra sota els efectes de l'amor cap a una dona maca. Mentides, acció i el millor humor del que faria gala el mateix Dr.House es barregen en l'argument i els diàlegs, afegim grups terroristes i més noies maques, i ja tenim la novela!

Recomanable per passar unes poques hores entretingudes i divertides ;)

5 comentaris:

  1. Doncs re que ara m'has fet venir ganes de llegir-lo ;)
    Bueno jo ultimament llegeixo poc, nomes dir-vos que si voleu novel·la historica prou distreta o intriga i una mica d'acció a mi els llibres de Matilde Asensi m'agraden bastant (El último catón, Iacobus i La sala d'ambre) son els que he llegit.

    ResponElimina
  2. miki! si el llibre es teu mel podras deixar? aquest mirare dacabarlo tot.. xD

    ResponElimina
  3. Ei!!!

    D'aquí un temps me'l deixes si pots.
    Quan m'acabi el criptonomicon. ejejeje

    ens veiem

    ResponElimina
  4. bueno, veig que aquest ha tingut èxit!

    Doncs ara mateix el llibre el té la meva cosina, que se'l va demanar abans, jeje, però quan me'l torni ja us el passaré..

    PS: x cert david, q aquest duri menys...ah! i encara tinc la 3a part!! ja saps q et toca ;)

    ResponElimina
  5. Un cop llegit el llibre, la veritat és que el recomano.
    És prou distret, amb moments d'humor d'aquells que et poses a riure tot sol a l'autobús i tens la sensació que la gent et mira i pensa "Què deu haver pres?..."

    ResponElimina