dimarts, de novembre 20, 2007

Canya al màster

Tal com vaig prometre, comentaré què tal ha anat el primer acte d'avaluació del màster: una presentació. Ho comento avui, ja que ahir, per motius de temps, no vam poder acabar la nostra presentació, així que ens ha tocat acabar avui.

Una presentació de per si, normalment ja em fa posar nerviós, però a sobre en anglès...imagineu-vos com estava 5 minuts abans de començar. I això que ho portava tot ben preparat, la meva part era de les més senzilles i havia de fer la demo dels exemples proposats, que en principi, funcionaven bé.

Abans de començar, primer contratemps: als portàtils dels companys sembla que no els hi ha agradat la demo, i s'han negat repetidament a executar-la. Així doncs, després dels 5 minutets de xerradeta, hem hagut d'executar la versió de la demo que venia de sèrie, i que no funcionava...per sort, no s'ha notat massa (i tampoc era el propòsit principal de la presentació).

En fi, ara que al màster comencen a fotre una mica de canya, és probable que escrigui menys sovint en el blog, però de totes maneres alguna cosa o altra caurà ;)

2 comentaris:

  1. Ei, no sabia que estaves fent un Master del Universo. És un dels de la FIB o fas algo no tant techy? jo em plantejava un MBA d'aquí un temps...ja vurem ja q valen força calers aquests, ja diràs el què.

    ResponElimina
  2. és un dels de la FIB, jeje, el d'IA. de moment encara em queda una mica lluny fer algo semblant a un MBA, però mai se sap :P

    tu en treuràs més profit que jo ;)

    ResponElimina