diumenge, de novembre 11, 2007

"¿Por qué no te callas?"

Suposo que a aquestes alçades, qui més qui menys, tothom s'ha assabentat ja de la notícia del cap de setmana: la topada dialèctica entre el cap d'estat d'Espanya, el nostre estimat i campetxano JuanCarlos, i el de Veneçuela, el revolucionari Hugo Chávez, en el marc de la cimera iberoamericana, celebrada aquests dies a Santiago de Xile.

El monarca espanyol va fer callar al president veneçolà després de les contínues interrupcions que aquest perpetrava a ZP, quan aquest tractava de defensar Aznar dels atacs de Chávez. [Tot una mica enrevessat. Hagués estat divertit veure la situació tenint Aznar de protagonista...xD]


Com era d'esperar, tots els mitjans espanyols (i també catalans) han aplaudit la reacció del monarca. Com també era d'esperar, el líder revolucionari veneçolà no s'ha fet esperar per contestar i refermar la seva posició.

Sense defensar Chávez -tot un exemple de mala educació, populisme, demagògia, egocentrisme i posició quasi-dictatorial de (l'hauria d'haver afegit a l'entrada de l'altre dia?)-, en aquest anàlisi dels fets, es pot apreciar que totes les coses ocorren per alguna raó, o si més no, tenen motius de fons.

1 comentari:

  1. L’Hugo Chávez és un impresentable, pseudo-dictador i bastant perillós, encara que algunes de les seves actuacions tenen la seva gràcia, tot sigui dit.
    El rei d’Espanya, ja repapieja. Ha estat bastant útil per a parar els peus als militars feixistes que encara queden a l’exercit espanyol, perquè es veu que respecten la monarquia, però si continuen deixant-lo sortir, i la pròxima vegada fa callar a en Bush o en Hu Jintao, acabarem envaïts com l‘Irak o el Tibet. Jo crec que tota la família reial, s’hauria de traslladar a l’illa del Julivert amb el iot Bribon, això si, al Marichalar, el poden deixar a les Xafarines.

    ResponElimina